LOS ANGELES: MALIBU

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi matkustamisen hienoimmista puolista on se, miten paljon siinä paitsi näkee, myös oppii uutta. Itse luen aina ennen reissua matkaoppaita kartuttaakseni tietoani kohdemaan historiasta ja faktoista; tällä kertaa itselleni uutena tietona tuli muun muassa se että Los Angelesin piirikunta muodostuu kaikkiaan 88 erillisestä kaupungista – huh, siinä on kyllä varmasti jokaiselle jotain!

Malibu on yksi näistä kaupungeista, ja siitä tuli heti kättelyssä yksi minun henkilökohtaisista suosikeistani Los Angelesissa. Ikävä kyllä juuri tuolle päivälle sää muuttui kylmän tuuliseksi (muuten säät suosivatkin meitä koko 9 päivän reissun ajan), joten kuvia oli kohtuullisen haastava ottaa. Hiukset olivat kokoajan silmillä, niin kuvatessani kuin kuvattavana ollessanikin. Sininen taivas, aaltoileva meri ja ikoniset hengenpelastajien kopit olivat kuitenkin yksi kuvauksellisimmista näyistä koko reissulla. Päälleni olin vieläpä sattunut heittämään tuon sinisen Zoe Karssenin collegen, joten oli kyllä sinistä niin että silmiä häikäisi, hah.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahlaamista enempää emme siis veteen uskaltautuneet, mutta voin hyvin kuvitella  Malibun lukuisten rantojen olevan lämpimänä päivänä loistava kohde auringonottoa silmällä pitäen. Me kuitenkin päädyimme lähinnä kävelemään rannoilla, nauttimaan maisemista sekä kiertelemään Malibu Country Mart nimisessä ulkoilmaostoskeskuksessa, jossa muuten oli loistava tarjonta erilaisia ravintoloita. Suosittelen siis ehdottomasti pysähtymään tänne lounasta tai vaikkapa vain iltapäiväkahvittelua varten. Me napattiin lounas John’s Garden nimisestä pienestä ravintolasta (ainakin Garden Burger oli to die for! Eivätkä salaatitkaan pahalta näyttäneet) ja jälkkäriksi froyota Sunlife Organicsta. Molemmille lämmin suositus!

Malibun rantaviiva on kaiken kaikkiaan noin 34km pituinen ja sen huikaisevat maisemat imaisevat kyllä täysin mukanaan; rantaa pitkin mutkittelevan moottoritien ajamista ei millään malttaisi lopettaa kesken, sillä tuntuu että jokaisen kaarteen takaa avautuu uusi entistä upeampi näkymä.

malibubeach14.jpgmalibubeach13.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAmalibubeach8.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lemppari kuva koko reissulta! Harvoin täysin tuntemattomat onnistuvat nappaamaan minusta onnistuneita kuvia, mutta 60 ikävuotta lähentelevä hyvin ruskettunut mies hengenpelastaja onnistui tällä kertaa hetken vangitsemisessa täydellisesti. Samalla kun kertoili tarinoita 40 vuoden uraltaan kyseisen ammatin parissa – kuulemma tullut mm.muutama turisti ikuistettua valokuviin.

2 kommenttia artikkeliin ”LOS ANGELES: MALIBU

  1. Aivan mielettömiä ja ihanan harmonisia kuvia! 🙂 Ja oh, kerrankin joku ulkopuolinen joka on osannut ottaa kivan kuvan, yleensä niistä puuttuu aina vähintään puolet päästä tai muuta vastaavaa :’D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s