ADIDAS STAN SMITH

adidasstansmith.jpg

Shoppailin reissussa melko runsaasti, mutta mukaan tarttui treenivaatteiden, kosmetiikan, korttien ja tuoksukynttilöiden ohella lähes pelkästään vaatekaapin perusjuttujen täydennystä – yksivärisiä t-paitoja, farkut, uudet matalavartiset valkoiset Converset ja alusvaatteita. Ainoa hieman enemmän jännitystä herättänyt hankita oli nämä Adidaksen Stan Smithit.

Adidaksen paljon hehkutetut ja tiuhaan katukuvassa vilkkuvat Stan Smithit ovat jo hetken aikaa olleet mielessäni, mutta olen aina ajatellut että oma suhteellisen iso jalkani näyttäisi niissä vaan lähinnä sämpylältä – mikään kaikkein siroin kenkämalli kun ei kyseessä ole. Tämän oransseilla yksityiskohdilla varustettu pari osui silmiini ensimmäisen kerran Santa Monican Footlockerilla, josta kuitenkin oma kokoni kyseisestä väristä oli loppunut. Kyseessä oli kuulemma uusi väri, joka oli jo aika useasta paikasta loppu tai sitten sitä ei ollut vielä edes saapunut. Iskin kuitenkin silmäni kiiltelevään oranssiin sen verran kovaa, että ensikohtaamisestamme alkoi armoton ajojahti. Muutamat eri kenkäliikkeet kierrettyäni sain kuin sainkin kätösiini oman kokoni kengät, ja jo muutaman käyttökerran jälkeen voin täysin yhtyä jokaiseen joka on minulle Stan Smithien mukavuutta hehkuttanut. Mieleeni jäi myös eräs toinen pari, ehkäpä toukokuun NYCin reissulta sitten…

adidasstansmith2.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s