JETLAG

huhtikuu1

Huh, jetlag alkaa olla selätetty – tai ainakin ollaan jo voiton puolella. Loma meni (kuten nuo lomat tuppaavat aina menemään) hurjan nopeasti, mutta miten ihana loma se olikaan!  Päivät olivat pitkiä, sillä näkemistä ja tekemistä riitti ihan loputtoman paljon. LA todella vei sydämeni aivan totaalisesti, joten varmaa on että takaisin on vielä päästävä. Yhdeksässä päivässä ehtii saada vain pienen pinta raapaisun noin isosta kaupungista, joten haipakasta menosta huolimatta paljon jäi vielä odottamaan ensi kertaa. Tuohon haipakkaan menoon vielä palatakseni, on kerrottava että matkaseuralainen taisi ajoittain olla sitä mieltä mun 6am rise & shine -tyyliset herätykset olivat joinain aamuina vähän liikaa, hah. Myönnän syyllistyväni siihen, että mulla tapana olla matkoilla niin innoissani etten millään malttaisi nukkua, sillä haluaisin sahata joka suuntaan ja mielellään kokoajan. Mutta hyvä niin, kotiin tuomisiksi jäi nimittäin tältäkin reissulta hurja määrä uusia kokemuksia ja upeita elämyksiä – sadoista kuvista puhumattakaan. Tarinoita, vinkkejä ja muistoja onkin jaettavaksi melkoinen määrä. Loma postaukset pyrin aloittamaan heti huomenissa, aikaisemmin en vain ole kyennyt moiseen suoritukseen; pari viime päivää on nimittäin mennyt täysin ohi, sillä aikaero ja pitkät lennot ottivat todellakin omansa. Esimerkiksi eilen heräsin 12 tunnin yöuniltani viiden aikaan iltapäivällä, pisteet mulle. Tänään olen kuitenkin palannut jo töihin, joten eiköhän tässä rytmistä saada pikku hiljaa kiinni.

Oman pääni vielä ollessa täysin sekaisin kellonajoista ja mantereista vaihtui kuukausikin, hullua että nyt eletään jo huhtikuuta. Kevät todella tekee tuloaan! Ja hurjan innoissani kevään tulosta olenkin, onko nimittäin mitään parempaa kuin se että päivänvaloa riittää pitkälle iltaan asti? Auringosta saa niin hurjasti energiaa – olin jopa unohtanut miten paljon sen lämmittävistä säteistä nautinkaan, kunnes Los Angelesissa huomasin toteavani toistuvasti etten tiedä miten osaan enää laittaa takkia päälle ulos lähtiessäni, shortsien vaatekaappiin palauttamisesta puhumattakaan. Onneksi ne paksuimmat talvivaatteet on saanut jo pakata pois, ja uudet reissusta ostetut keväisemmät hankinnat pääsevät heti käyttöön. Sitä kuuluisaa materiaonnea tuottavia juttuja tuli nimittäin kotiutettua ihan hyvä määrä; perus juttuja, mutta kyllä uuden vaatteen tai kenkien päälle laittaminen ensi kertaa aina tuottaa sen oman fiiliksensä.

huhtikuu2

Vaikka mitään kovinkaan jännittäviä suunnitelmia minulla ei tämä huhtikuun varalle ole, alkaa kalenteri pikku hiljaa täyttymään töiden lisäksi monista pienistä menoista, joten pidemmittä puheitta: huhtikuu, bring it on!

Pictures by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”JETLAG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s