HELLO HOLLYWOOD

losangeles1.jpg

Pikaiset moikat täältä Los Angelesista! Tiistaina matkustettiin (lentokentällä odotteluineen ja lentokentälle ja lentokentältä ajomatkojen kera) liki 24 tuntia, ja tänne asunnolle päästyämme olo (ja ulkonäkö) oli kieltämättä juuri sellainen että samoilla silmillä oltiin menty tovi jos toinenkin. Ensimmäisenä yönä heräsinkin jo neljän jälkeen täysin pirteänä, ja vielä tänäänkin sain tapella että unta riitti edes viiteen asti aamulla. Toisaalta huomaan myös olevani niin innoissani, etten siksikään malttaisi nukkua.

Muutama kokonainen, toiminnan täyteinen ja tapahtumarikas päivä ollaan ehditty täällä rapakon toisella puolella jo viettää – loma on jo tähän asti ollut todellakin ikimuistoinen. Monta asiaa omalta to do, see & eat -listaltani olen jo saanut vetää yli, siitäkin huolimatta että välillä on iskenyt suorastaan pienoinen paniikki siitä miten paljon täällä olisikaan näettävää ja koettavaa. Koneella tai kännykällä ei ole juurikaan tullut aikaa vietettyä, kuviakin olen räpsinyt suhteellisen harvakseltaan – tai ainakaan en ole kuluttanut aikaani kuvien läpikäymiseen & muokkaamiseen. Instassa (@ssiiris) & snäpissä (@siirisaarela) olen kuitenkin jonkin verran päivittänyt kuulumisia, käykäähän kurkkaamassa!

losangeles12.jpglosangeles11.jpg

2 kommenttia artikkeliin ”HELLO HOLLYWOOD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s