DANIEL WELLINGTON

Postaus toteutettu yhdessä Daniel Wellingtonin kanssa & sisältää mainoslinkkejä

danielwellingtonwatch1

Muistan huokailleeni Daniel Wellingtonin kellojen perään ensimmäisen kerran jo useampi vuosi sitten, niiden pompsahdellessa silmieni eteen tasaiseen tahtiin erinäisissä blogeissa ja Instagram –
kuvissa. Vuosien saatossa nuo yksinkertaisella kellotaululla ja nahkaisella rannekkeella varustetut kellot ovatkin nousseet korkealle ’must have’ -listallani, iloisena siis tuijottelen viimein omassa ranteessani lepäävää yksilöä.

Merkin omin sanoin heidän kellonsa ”vetoavat lähes jokaiseen, joka arvostaa klassista, ajatonta designia”, enkä voisi enempää yhtyä tuohon lausahdukseen! Juurikin nuo ominaisuudet nimittäin kiinnittivät aikoinaan myös minun huomioni, sillä arvostan ehdottoman paljon ostopäätöksiä tehdessäni tuotteiden ajattomuutta sekä klassisuutta – pyrin siihen, että omistamani asiat kestävät käytön lisäksi aikaa.

danielwellingtonwatch2danielwellingtonwatch5danielwellingtonwatch11danielwellingtonwatch12

Yhteistyön merkeissä omana valintani osui Classic Sheffieldiin, mustalla rannekkeella sekä hopeisilla yksityiskohdilla. Kello joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun – ja asukuvia sen kanssa onkin luvassa pian, sen verran usein se on jo mukanani kulkenut.

Jos uusi kello itselleen tai lahjaksi on ollut mielessä suosittelen kurkkaamaan koko DW:n valikoiman heidän omilta sivuiltaan täältä. Koodilla SIIRISAARELA saa koko maaliskuun ajan 15% alennuksen kaikista kelloista – lisäksi toimitus on kellon oston yhteydessä aina ilmainen kaikkialle maailmassa.

danielwellingtonwatch3danielwellingtonwatch4

Pictures by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”DANIEL WELLINGTON

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s