KEVÄÄNMERKKEJÄ

nahkatakki1

Pois sulava lumi, nahkatakki ja tennarit – onko varmempia keväänmerkkäjä olemassakaan? Ei jos minulta kysytään.

Niin paljon kuin paksuista neuleista, saappaista ja villakangastakeista pidänkin niin uskon myös vahvasti  ’aikansa kutakin’ -sanontaan, alan nimittäin olla korviani myöden täynnä jokaista kaapistani löytyvää talvitakkia. Nöyränä on kyllä todettava, että viime viikonloppuna päälle vedetty nahkatakki taisi olla  vielä hienoinen varaslähtö kevätpukeutumiseen, sen verran vilpoinen tuuli ulkona vielä puhalteli. Satuin vain muutama päivä sitten näkemään vastaan kävelleen tytön päällä samantapaisen nahkatakki + pitkä harmaa neule combon, ja ihastuin siihen niin kovin että säntäsin suoraan omalle kaapilleni kasaamaan samanmoista yhdistelmää. Inspiroitumista parhaimmillaan!

Tuleva matkat mielessäni olen viimeiset kuukaudet pysytellyt visusti poissa vaateliikkeistä täällä Suomen päässä, joten toistaiseksi olen elänyt autuaan tietämättömänä siitä mitä missäkin on tarjolla kevään vaatehankintoihin. Out of sight, out of mind. Kevään asuinspiraatiota olen siis hakenut vastaantulijoiden lisäksi puhtaasti Pinterestistä (pinnailu on muuten yksi mun ykköspaheista, hah) sekä muiden blogeista. Vaikka oman hankintalistani kärjessä onkin melko klassisia kappaleita – nimittäin niinkin jännittäviä juttuja kuin musta neule  ja uudet luottofarkut olen aikonut jostain metsästää -niin muutama sesonkiluonteisempi vaatekaapin täydennys kappale houkuttaa kovasti. Ainakin jokin värikäs takkivalkoiset tennarit ja farkkutakki ovat olleet mielessäni. Oi kevät tule jo!

nahkatakki6nahkatakki4nahkatakki10mulberrymitzybagnahkatakki3adidaskengät1nahkatakki5

Wearing

Leather jacket / REISS

Knit / Mango

T-shirt / Gap

Trousers / Vero Moda

Bag / Mulberry

Scarf / Acne

Pictures by Reetta Vahanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s