WOMEN’S DAY

srIMGP0209

Aamulla salilta kotiin kävellesäni sain viestin ystävältäni Janinalta; ehtisinkö lukaista läpi erään hänen kirjoittamansa tekstin? ”Hit it!” oli vastaukseni, kuten niin monesti aiemminkin Janinan pyytäessä minulta jotain pientä tai suurempaa palvelusta. Janina oli kirjoittanut kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi ajatuksesta ”nainen on naiselle susi?”. Hyvä teksti, täyttä timanttia – kuten on muuten koko mimmi muutenkin.

Vastasin Janinalle että halusin itse kirjoittaa juurikin samasta aiheesta, siitä ettei naisina oltaisi toisillemme inhottavia. Ei oltaisi katkeria, eikä huonolla tapaa kateellisia. Inspiroiduttaisiin toisistamme, kehuttaisiin ja kannustettaisiin. Autettaisiin kun siihen olisi mahdollisuus, annettaisiin pieni potku persuksille kun siihen olisi tarve. Tehtäisiin toinen toisitamme parempia.

10934359_10152745871827535_1515525786_n kopio10543615_10204467086344611_4237345415048097152_n

 

Oli kyseessä mies tai toinen nainen ei toisen onni ole minulta pois, eikä minun saavutukseni himmennä kenenkään toisen onnistumisia. Vuosien saatossa olen oppinut olemaan kateellinen positiivisella tavalla, tavalla joka puskee minua parempii suorituksiin, tavalla josta saan inspiraatiota omaan tekemiseeni. Sanon ääneen kun ihailen jonkun tekoja, ulkonäköä tai sanoja – en pelkää kehua. Haluan olla nainen joka jakaa ympärilleen positiivista energiaa, jonka onnistumisista ja epäonnistumisista toiset voivat saada itsellensä jotain – oli se sitten oppeja, inspiraatiota tai hyvää mieltä.

Mun elämässäni on niin paljon upeita naisia etten sanotuksia saa minkä laisia ainutlaatuisia talentteja olenkaan ympärilleni saanut – jokaisella omat erityispiirteensä, jotka tekevät heistä juurikin niin upeita mimmejä kuin ovat.

”Girls compete with each other. Women empower one another.”

Kuvissa kanssani yksi upea supernainen & kuvat on ottanut toinen huippu mimmi ja todella taitava kuvaaja Emine Lundsten

Yksi kommentti artikkeliin ”WOMEN’S DAY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s