TASSELS

hat3

Eilen treffasin jälleen ihanan Reetan kuvaus -ja kahvittelutreffien merkeissä. Bongattiin, tai oikeastaan Reetta oli jo aiemmin bongannut, mahtavan kuvauslokaation, asuinspiraationi oli herännyt talviuniltaan ja saatiin napsittua ainakin mun mielestä tosi kivat kuvat! Vai mitä te tykkäätte näistä tupsuponchon tähdittämistä asukuvista?

Tiedättekö muuten ne lempparifarkut, ne jotka käyttää aivan loppuun, kirjaimellisesti siihen asti että ne repeävät päällä? Nämä kuvissa näkyvät, aikoinaan vaivaiset parikymppiä kustantaneet Zaran farkut ovat olleet minulle juurikin nuo lempiyksilöt viimeisen parin vuoden ajan. En millään malttaisi luopua niistä vaikka viimeksi ne pois ottaessani huomasin, että toisen takataskun vieressä on uhkaavalta näyttävä repeämän alku. Naureskelin eilen useaan otteeseen, että kai se on ihan sallittua pitää niitä vielä silloinkin kun iho kuultaa läpi – kunhan vaan muistaa yhdistää ne hieman pidemmän malliseen ylöosaan, hah. Toisaalta muistan jopa joskus käyttäneeni yksiä farkkuja sellaiseen pisteeseen asti, että jouduin joka kerta kysymään kavereiltani että joko haaroihin kulunut reikä näkyy käytössä, joten ei kai revennyt takatasku ole juurikaan sen pahempi.

Tämä viikko onkin mennyt yksinomaan töiden parissa, sillä 6-päiväisen työviikon ohella ainut vapaapäiväni kului erään super kivan projektin parissa. Pitkiä, mutta inspiroivia päiviä ! Parin viikon päästä koittava loma tulee kyllä todellakin tarpeeseen, enkä malttaisi millään enää odottaa vajaata 2 viikkoa – olen viimeiset pari iltaa jo kysellyt kärsimättömänä, että joko voitaisiin lähteä. Kivojen asioiden odottaminen (tai odottaminen ylipäätänsä) ei todellakaan ole vahvimpia puoliani. Mulla on muuten hassu tapa etten malttaisi ikinä mennä nukkumaan jos odotan tulevaa päivää innolla, vaikka loogisestihan silloin juuri kannattaisi mennä aikaisin nukkumaan jotta tuo odotettu päivä koittaa mahdollisimman pian. Enkä muuten myöskään ikinä halua mennä nukkumaan jos kulunut päivä on ollut erityisen ihana, sillä silloin en haluaisi sen loppuvan – ja silti rakastan nukkumista ihan hurjan paljon, joten välillä iltani ovat aikamoista pyörimistä kun tasapainoilen rauhoittumisen ja innostuneisuuden välillä. Ehdoton oppimisen paikka mulle onkin rauhoittuminen, sillä vaikka nukunkin hyvän mittaisia yöunia niin tuppaan heräilemään jonkin verran eikä uni välttämättä ole sitä kaikkein laadukkainta.

hatttttthat10hat5hat2hat14hat8hat11hat7hat6hat16hat12

Wearing

Jeans, hat & top / Zara

Poncho / Lindex

Ring / Saint Laurent

Bag / Balenciaga

Pics by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”TASSELS

  1. Upea asu ja mikä kuvauspaikka, mahtava! Mulla on kans lempparifarkkuja, pystyn vasta luopumaan, kun en enää kehtaa pukea niitä päälle 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s