ILOkauneus

Postaus toteutettu yhteistyössä ILOkauneuskeskuksen kanssa

SohvaOvi

Olen ehkä maailman surkein ja laiskin meikkaaja, tästä kertoo muun muassa se että ensimmäisen huulipunani ja luomivärini ostin vasta viime vuonna – 24 vuotiaana. Viime aikoina olen kuitenkin omaksi yllätykseksenikin löytänyt itseni vähän väliä tuijottelemasta meikkivideoita Youtubesta, kyselemästä meikkausvinkkejä taitavilta ystäviltäni ja hypistelemästä erilaisia purkkeja ja purnukoita kauppojen meikkihyllyillä. Siispä otin kirjaimellisesti ilolla vastaan ILOkauneuden herttaisen Katjan kutsun meikinopastukseen; ammattilaisen opastukseen pääseminen tuntui suorastaan luksukselta loskaisena helmikuun aamuna.

Saavuin paikalle täysin meikittä, ja 90 minuutin aikana Katjan käsittelyssä minulle loihdittiin omaan makuuni sopiva päivämeikki, jonka jälkeen kävimme vielä läpi helppoja kikkoja joilla muovata tuota päivämeikkiä iltaan sopivaksi. Kokemattomana meikkaajana annoin Katjalle hyvin vapaat kädet – otin innoissani vastaan kaikki vinkit ja tiedonjyväset kosmetiikan ihmeellisestä maailmasta. Fiilistäni ja mielipiteitäni (niitä vähäisiäkin) kuunneltiin läpi opastuksen; minun oli todella vaivatonta ja hyvä olla. Opastuksen lomassa Katja kertoi työkokemuksestaan kosmetiikan parissa, ja huh olipa kyllä vaikuttava ansioluettelo ! Tiesi todella olevansa ammattilaisen käsittelyssä. Puoleentoista tuntiin mahtui muuten niin paljon uutta informaatiota, että seuraavana aamuna kotona meikatessani olin vieläkin hieman pää pyörällä siitä mihinkäs sitä highlighteria pitääkään levittää, jotta saisin korostettua korkeita poskipäitäni. Mukaan tarttui kuitenkin roppa kaupalla omaan simppeliin arkimeikkiini sopivia kikkoja, joita olenkin innoissani toteuttanut parhaan kykyni mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä hieman keskeneräinen meikki, mutta vitsit miten tykkäsinkään tuosta heleästä huulimeikistä – huulimeikki onkin asia jonka käyttämiseen minun pitäisi totutella !

ILOsta lähdettyäni oli kyllä niin itselläni kuin työkavereillanikin totuttelemista meikatumpaan nassuuni, mutta kyllä sitä tuli kerta jos toinen todettua että nyt on alettava meikkaamaan enemmän ! Meikkaamisen opettelu ei ole ikinä ennen minua pahemmin kiinnostanut; hieman meikkivoidetta, sipaus irtopuuteria ja ripsaria ja ovesta ulos – ripsenpidennykset löydettyäni olen päässyt vieläkin helpommalla, tosin tällä hetkellä pidän niistä pientä breikkiä ja ripsiväri on ollut luottoystäväni. Omaa silmääni on aina eniten miellyttänyt luonnollinen ja raikas look, ja etenkin luomivärit olen aina jostain kumman syystä mieltänyt vain juhliin ja muihin erityistilaisuuksiin. Olikin ihana nähdä miten niitäkin voi käyttää ikään kuin hieman kevyemmin, eikä luomiväri ole yhtäkuin voimakkaat smoky eyesit.

Meikkiopastus oli kirjaimellisesti silmiä avaava kokemus, suuri kiitos siis aurinkoiselle Katjalle tästä mahdollisuudesta ! Meikkiopastuksen lisäksi ILO tarjoaa laajan kirjon muita kauneuteen liittyviä palveluita, kuten kasvohoitoja, sokerointia sekä ripsenpidennyksiä.

4 kommenttia artikkeliin ”ILOkauneus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s