”I HAVE NOTHING TO WEAR” -me, every morning

ssiiri6

Otsikon lausahdus on varmasti jokaiselle meistä vähän liiankin tuttu, kuten myös se tunne josta moinen kumpuaa: oman vaatekaapin sisältö ei inspiroi, mikään mitä laitat päällesi ei tunnu hyvältä ja lopulta päädyt valitsemaan jonkin luottovaatteen jo ties kuinka monetta kertaa saman viikon aikana. Talvitakkien, saappaiden ja muhkeiden neuleiden kesäsäilytyksestä esiin kaivamisen tuoma riemu on tyystin haihtunut, kengät valitaan sen mukaan ettei harmita jos ne vähän ottavat osumaa loskassa tarpoessa ja olet jo hyväksynyt sen faktan että hyvin harva pipo sopii kasvojesi malliin. Näitä päiviä on ainakin minulla ollut viime aikoina vähän liian tiuhaan. Oi kevät, tule jo!

Menneenä viikonloppuna aurinko kuitenkin lämmitti mieltä ja antoi toivoa vuodenajan vaihtumisesta. Myönnän että tuona päivänä olisin paljon mieluummin kirmannut ulos nahkatakissa, mutta jopa aurinkolasien mukaan nappaaminen tuntui luksukselta ja toi vaihtelua asuun, joka muuten koostui blogissakin jo useaan otteeseen nähdyistä peruselementeistä. Äidiltäni (hyvin pitkäaikaisessa) lainassa oleva Selectedin harmaa villaneule, Nilsonin nahkasaappaat ja Reissin villakangastakki ovat kaikki olleet tänä talvena ahkerassa käytössä – silti saappaiden mukavuus, neuleen pehmeys ja tuo Reissin takin leikkaus jaksavat lukuisista käyttökerroistaan huolimatta ihastuttaa minua. Tulee jotenkin hyvä mieli kun huomaa ettei enää juurikaan tee sellaisia ns. hutiostoksia, vaan osaa valita omaa silmää pitkällä tähtäimelle miellyttäviä leikkauksia ja laadukkaita materiaaleja.

ssiiri2ssiiri10ssiiri7ssiiri9ssiiri4ssiiri3ssiiri1ssiiri8

Wearing

Coat & skirt / REISS

Jumper / Selected

Boots / Nilson

Bag / Mulberry

Sunglasses / Coach 

Pictures by Reetta Vahanen

 

4 kommenttia artikkeliin ””I HAVE NOTHING TO WEAR” -me, every morning

  1. Luottovaatteet ovat parhautta, mutta kyllä niihinkin vaan kyllästyy, kun käyttää viisi kuukautta putkeen 😀 Ihanat kuvat, varsinkin nuo kasvokuvat! Millainen kuvauskalusto sulla nykyään on? 🙂

    Tykkää

    • No sitäpä juuri, itselläni ainakin on oikeasti suhteellisen pieni vaatekokoelma joten vähemmästäkin välillä iskee se kyllästyminen 😀 Kiitos Emmi! Mulla on itseasiassa on ihan Olympus Pen – mutta kuvat on otettu vaihtelevasti Olympuksella tai kuvauskaverin kameralla mikä sitten on milloin mikäkin :p

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s