#WEEKENDMODE

siiri4 kopio

Huh mitä haipakkaa tämä koko viikko onkaan ollut ! Paketissa oleva sormi on ajoittain ollut kovinkin kipeä – luonnollisesti etenkin näppäimistön näpyttäminen on ollut hyvin katkonaista, joten kuvien muokkaaminen ja postausten kirjoittaminen on tästä syystä jäänyt lähinnä ajatuksen tasolle. Harmittaa kun kerrankin olisi ollut hieman enemmän aikaa kotona olemiseen, mutta no can do. Nyt aletaan kuitenkin olla selkeästi voiton puolella, ja toiveikkaana odotan ensi tiistain lääkärikäyntiä. Tekevälle sattuu, mutta voi että olen onnellinen kun pääsen taas nauttimaan kahdesta täysin toimivasta kädestä. Kyllä se terveys vaan klisesesti on sellainen asia jota ei tule arvostaneeksi tarpeeksi ennen kuin sen jotenkin tai joltain osin järkkyy.

Viikkoon on kuitenkin mahtunut niin paljon iloisia uutisia ja läheisteni onnistumisia, että iltaisin olen pyörinyt ja hyörinyt kotonani niin innoissani kaikesta etten ole edes oikeen osannut kohdistaa intoani mihinkään. Moni asia omassa elämässäni on auki ja ilmassa on paljon kysymysmerkkejä, mutta vitsit miten mulla silti vaan on hyvä fiilis tästä vuodesta ja tyypeistä mun ympärilläni. Huippua porukkaa, ei voi muuta sanoa.

Oikeen ihanaa sunnuntaita ja ystävänpäivää kaikilla ! Vaikka ystäviä tulee ehdottomasti muistaa vuodenajasta, kuukaudesta ja päivästä riippumatta, niin halatkaa läheisiä tänään oikeen extra lujaa sillä ei siinä ainakaan mitään menetä ❤

siiri3 kopiosiiri2siiri1

”Friendship is so weird.. you just pick a human you’ve met and you’re like “yep I like this one” and you just do stuff with them.”

Pictures by Reetta Vahanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s