BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR

Siiri 1

Kokomusta asu, sitä vaati seurakseen eilisen kurja keli. Sään lisäksi mikään muu ei eilisessä sitten kurjaa ollutkaan. Murtunut sormi toki kipeilee, harmittaa ja jonkin verran rajoittaa sitä mitä pystyn tekemään ja millä teholla, mutta kohtahan tästä sormi paketissa ajasta on jo puolet takana! Toki esimerkiksi tiskaaminen, asioiden leikkaaminen ja koneella kirjoittaminen ovat hieman työn ja tuskan takana, muutamaan otteeseen olen herännyt jomottavaan kipuun ja hanskat eivät mahdu käteen, mutta kaikesta huolimatta ympäriltä löytyy myös niin monta syytä hymyyn – ja tulipahan taas opittua että sanonta be careful what you wish for todella pitää paikkansa. Olin nimittäin juuri päässyt sanomasta, että olisi mukavaa jos ehtisin olla kotonani hieman enemmän kuin se päivittäinen muutaman hetken tavaroiden vaihto ja eväiden teko… No nytpähän on ollut aikaa.

Asusta on vaikea keksiä mitään kummoista sanottavaa, näin talvella tuntuu että samat elementit pyörivät esillä asusta toiseen. Zaran mekko ja Nilson saappaat ovat olleet jo useamman kuukauden ajan ne luottovaatteet, jotka voi vetää päälleen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Silti ne jaksavat yhä miellyttää omaa silmää, ja olokin on aina ne päällä jotenkin erityisen kotoisa – jos vaatteista nyt niin voi sanoa.

Asukuvat puolestaan nappasi eilisten kahvittelutreffien yhteydessä ihana Reetta, joka totesi vain ”piilotetaan käsi”, kun sanoin että musta ei taida asukuviin tän ruman teippauksen kanssa olla. Siinä on muuten lämmin henkinen ja inspiroiva ihminen jonka seurassa sitä myös tuntee itsensä kotoisaksi.

siiri 2siiri6siiri3siiri4siiri5

Wearing

Coat / Pharaphrase

Dress / Zara

Boots / Nilson

Scarf / Acne

Bag charm / Gemmi

Pictures by Reetta Vahanen

4 kommenttia artikkeliin ”BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR

  1. Pakko todeta, että laukku näyttää tosi kivalta,vaikken yleensä Balenciagalle ole niin syttynyt! Tuo vika kuva on ihan täydellinen 🙂 Muutenkin kivat kuvat! 🙂

    Tykkää

    • Kiitos Emmi!xx Mullakin on usein niin etten välttämättä ole innostunut jostain vaatteesta tai asusteesta, mutta kun nään sen jonkun muun käytössä niin tulee sellainen ahaa -elämys että hei toihan onkin tosi kiva!:-)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s