BORROWING THE BOY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehei, ikävä kyllä en ole päässyt (vielä) rikastuttamaan laukkukokoelmaani Chanelin Boylla, sillä kyseinen kaunokainen oli vain kuvauslainassa Monalta – aina silloin tällöin nimittäin lainataan toisiltamme ja toisillemme kuvia varten milloin mitäkin. Ihan huippua kun saa ihan käytännössä kokeilla jotain mitä haaveilee myös joskus itse hankkivansa! Lisäksi ollaan paljon puhuttu siitä miten suurta mielihyvää tuo jo se että saa katsoa toisen kaunista esinettä, samalla ymmärtäen sen ettei tarvitse itse omistaa kaikkea. Vaikka kauniit ja laadukkaat vaatteet, laukut sekä asusteet tuovatkin minulle paljon iloa elämään eivät ne missään nimessä määritä onnellisuuttani tai tyytyväisyyttäni omaa elämääni tai itseäni kohtaan. Materiaonni on ihanaa, mutta loppuen lopuksi se on niin pieni onnenjyvänen kaiken muun rinnalla.

Laina-asusteiden lisäksi omia jo olemassa olevia vaatteitaan voi piristää ihan pikku jutuilla. Zoe Karsssenin college paidan alta näkyvä hame on itseasiassa mekko, mutta pidän hurjasti siitä että vaate on monikäyttöinen ja taipuu erilaisiin tilanteisiin ja kokonaisuuksiin. Esimerkiksi juurikin hieman juhlavamman mekon saa heti paljon arkisemmaksi kun yläosan päälle heittää rennon neuleen tai collegen. Oman vaatekaapin uudelleen löytämistä parhaimmillaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wearing 

Coat / REISS

Dress / Julie Brandt

Jumper / Zoe Karssen

Sneakers / Converse

Bag / Chanel

Rings / Edblad and Lily & Rose

Pictures by Mona Nieminen

Oh Boy, kyllä ne omat Chanel haaveet näitä kuvia muokatessa pääsivät täysin valloilleen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s