GREY COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niinhän siinä sitten kävi, että vaikka kuinka päätin että tästä tulee mahtava kuukausi ja täälläkin huutelin siitä miten lupaavasti helmikuu on alkanut, niin elämä ei aina mene aina ihan suunnitelmien mukaan, terveisin Siiri & murtunut sormi. Täällä minä siis näpyttelen postausta  hyvin hitaasti  pelkällä vasemmalla kädelläni, sillä oikea käteni on somasti paketissa tukilastan kera – ja siinä se paketti pysyy seuraavat kaksi viikkoa. Asennekysymyshän tämänkin kanssa selviäminen vain on, mutta en voi silti sanoa hihkuneeni riemusta kun röntkenkuvat läväytettiin silmieni eteen ja sieltä ruvettiin osoittamaan murtunutta kohtaa… Onneksi kaksi viikkoa on kuitenkin lyhyt aika, nyt vaan rauhassa kättä rasittamatta – treenit taitavat ainakin painottua hyvin vahvasti alakroppaan, hah.

Nämä ennen tuota sormi -episodia otetut helmikuun ensimmäiset asukuvat ovat heittämällä yhden lemppari kuvani aikoihin! Kaunis ympäristö ja täydellinen auringonpaiste loivat kuvien ottamiselle huikeat puitteet, ja huokailtiinkin Monan kanssa kilpaa yrittäessämme saada sanoiksi sitä miten fiiliksissä oltiin sekä ilmasta että lokaatiosta. ”Täällä on niin kaunista että ihan sydämessä tuntuu”  taisi Mona todeta jossain välissä, enkä voinut kuin nyökkäillä yhtämielisyyden merkiksi. Olen sellainen uusien maisemien ja kauniiden paikkojen fiilistelijä ettei toista, jokainen kanssani matkustanut voi varmasti allekirjoittaa tämän.

Kuvissa näkyvä takki saapui vaatekaappini ihan sattumalta, sillä ystäväni oli tilannut sen ja hänen ollessaan minua parikymmentä senttiä lyhyempi ei se pituudeltaan oikeen hänelle istunut. Päätin siinä samalla kokeilla miten se minun päälleni asettuisi, ja lopputuloksen näättekin tässä – ilmojen jälleen viilennettyä se tosin saa jäädä odottamaan keväisempiä kelejä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wearing

Jeans, hat & shirt / Zara

Coat / Sheinside

Sneakers / Nike

Bag / Balenciaga

Bag charm / Gemmi

Pictures by Mona Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s