HELLO FEBRUARY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja niin jäi taakse taianomainen tammikuu: uusi viikko, uusi kuukausi. Tammikuu piti sisällään paljon ihania hetkiä, oivalluksia, naurua, onnellisuutta. Se oli kuukausi jona monta muutoksensiementä tuli kylvettyä, tulevaisuutta kaavailtua ja uusi seikkailuja suunniteltua.

Tähän asti olen aina pitänyt helmikuuta jotenkin mitäänsanomattomana kuukautena: uuden vuosiluvun mukanaan tuoma jännitys on jo haihtunut, mutta kevääseen on silti vielä hurjasti matkaa. Helmikuusta ensimmäisenä mieleen tulee kuun puolenvälin tienoille ajoittuva ystävänpäivä, mutta sekään ei ole ikinä ollut minulle mitenkään big deal. Lumesta loskaan vaihteleva sääkään ei juuri jaksa innostaa, sillä ikinä et aamulla herätessäsi tiedä tarvitseeko jalkaan vetäistä Uggit vai Conssit. Kaikesta huolimatta tänä vuonna minulla on vahvasti sellainen fiilis, että tästä tulee hyvä kuukausi – ainakin kuun ensimmäinen päivä on ollut hyvin lupaava.

Helmikuun fokuksesi olen asettanut sen että karsin hieman menojani, sillä haluan aina tehdä täysillä ne asiat jotka teen. Tällä hetkellä huomaan edelleen yrittäväni olla kaikkialla ja kaikille, jättäen itseni taka-alalle. Tammikuussa huomasin että ”siiriaikani” jäi aivan liian vähälle, mutta silti podin huono omaatuntoa jos kieltäydyin jostain vain siksi että olisin halunnu viettää aikaa yksinäni. Mieluummin hieman vähemmän ja hyvin, kuin vähän kaikkea puoliteholla. Joka suuntaan säntäilystä ja hektisestä elämänmenosta huolimatta mulla on päällä jotenkin hirvittävän hyvä flow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

New week, new month, new focus – let’s do this February!

Pictures by Mona Nieminen

2 kommenttia artikkeliin ”HELLO FEBRUARY

 1. Hei!
  Itse olen ajatellut helmikuuta aina täysin helmenä 😉 se on mulle vuodeta toiseen kuukausi, jolloin hemmottelen itseäni eli pidän hieman lomaa, käyn jossain rentouttavassa hoidossa, ostan itselleni jotain kauan haluttua, matkustan ym. Ja tuleehan helmikuussa juhlittua synttäreitäkin. 🙂 Helmikuun on hyväkuu, usko pois. Siitä saa spesiaalin tekemällä ❤

  Tykkää

  • Moikka Jenna! Jep olen päättänyt, että tästä tulee hyvä kuukausia – eikä mikään massaan hukuva välietappi matkalla kevääseen, eli uskoa kyllä on!:-) Sun helmikuusi kuulostaa kieltämättä ihan huipulta, onnea hurjasti synttärien johdosta jo etukäteen (tai jälkikäteen jos ne jo tuossa kuun ensimmäisinä päivinä olivat) 🙂

   Mahtavaa kuukautta sinne!xx

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s