HAIR UPDATED BY HIUSMUOTOILUA TUNTEELLA

Postaus toteutettu yhteistyössä Hiusumuotoilua Tunteella  & For Youn kanssa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nuorempana kävin kampaajalla hyvinkin tiheään tahtiin, sillä silloinen tummempi hiusväri (näin jälkeenpäin en voi kuin miettiä, että WHAT WAS I THINKING ?! Ei se tummanruskea todellakaan sopinut minulle, ei sitten niin yhtään) vaati ahkeraa freesausta. Viimeisen parin vuoden aikana kampaajakäyntini ovat kuitenkin vähentyneet huomattavasti, sillä olen lopettanut hiusten säännöllisen värjäämisen ja suureksi osaksi myös siksi etten yksinkertaisesti ole löytänyt itselleni luottokampaajaa. Kampaajalla käyminen on kuitenkin aina ollut minulle mieluisaa; pieni hemmotteluhetki itselleen kiireisen arjen keskellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama viikko sitten havahduin siihen etten tosiaan ole käynyt kampaajalla liki vuoteen, ja sen näköinen oli kyllä kuontalonikin; kaksihaaraiset olivat varmasti muuttuneet jo vähintään seitsenhaaraisiksi ja juuri loisti, ah niin ihanaa, maantienharmaata väriään. Olikin kuin Turkulainen parturikampaamo Hiusmuotoilua Tunteella olisi kuullut toiveeni (ja tarpeeni) päästä kampaajan käsittelyyn, sillä ilokseni sain kutsun heidän järjestämäänsä blogipäivään, joka toteutetitin yhteistyössä kauneussalonki For Youn kanssa.

Eilen suuntasinkin heti aamusta aivan Turun keskustassa sijaitsevaan Hiusmuotoilua Tunteella, jossa aamukahvi kätösissäni sain istahtaa ihanan Christan käsittelyyn. Annoin Christalle melko vapaat kädet, saatesanoina vain ”mieluummin hieman lyhyempi ja hyväkuntoinen, kuin pitkä ja eloton tukka”. Useampi sentti jäikin Tunteella lattialle, mutta lopputuloksen ollessa näin upea en voinut kuin hymyillä. Uusiutuva luonnonvarahan se on! Väriä kirkastettiin reippaasti juuresta sekä raitojen avulla koko pituudelta. Parin tunnin käynti sujahtikin ohi ihan silmänräpäyksessä, sillä meillä olisi Christan kanssa riittänyt juttua vaikka kuinka. Melko alkuun selvisikin että meillä oli yhteisiätuttuja ja muutenkin paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita, joten jutustelu tämän taitavan mimmin kanssa sujui todella luonnostaan. Tiedän että osa ihmisistä haluaa nimenomaan rentoutua hiljauudessa, lueskella lehtiä tai vain olla, mutta puheliaana ihmisenä itse pidän siitä kun saan höpötellä tekijän kanssa samalla kun hoitoa tehdään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle kampaajakäynnissä tärkeää on rautaisen ammattitaidon lisäksi rento ilmapiiri, jossa todella voi nauttia hetkestä – harvalle se kampaajalla käynti nimittäin ihan joka viikkoista puuhaa on. Hiusmuotoilua Tunteella takaa tekevänsä tunteella kaiken mihin lähtevät, ja se tosiaan välittyy asiakkaallekkin. Yhteistyössä oli mukana myös Turkulainen Kukka Fiori, ja lähtiessäni sain mukaani kauniin kukkakimpun, piristämään ilman puolesta hyvinkin harmaata päivää – todellista arjen luksusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iltapäivällä sain vielä uudistettujen hiusten kaveriksi niin ikään aivan Turun keskustassa sijaitsevassa For Youssa ripsenpidennykset. Ripsenpidennykset ovat viime vuosina tulleet minulle kampaajakäyntejä tutummaksi puuhaksi, ja olenkin hyvin tarkka siitä missä käyn niitä huollattamassa. Oma luottotekijäni on kovin varattu ja kiireinen, joten oli ilo löytää rinnalle toinen taitava ja miellyttävä ripsiteknikko. Palvelu ja ilmapiiri For Youssa oli miellyttävää ja ammattitaitoista, taisimpa jopa rentoutua ripsienlaitossa niin hyvin että otin pienet päiväunet kaiken kesken. Ripsienpidennysten lisäksi For Youn palveluvalikoimaan kuuluu kädet, kynnet, ripset, kasvohoidot, jalkahoidot ja varpaiden kaunistukset, sokeroinnit, hieronnat ja meikkaukset. Suuri etu siis että kaikki kauneudenhoitoon liittyvät hoidot löytyvät kätevästi saman katon alta!

Sataprosenttisen tyytyväisenä asiakkaana, en voi kuin lämpimästi suositella sekä Tunteella että For Youn palveluita, ihana hemmottelu hetki itselleen on loistava piristys näin loskan keskellä!

Suuri kiitos siis Riikka & koko Tunteella poppoo ihanasta käynnistä ja erittäin mieluisasta yhteistyöstä!<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyön tiimoilta Tunteella halusi vielä mainita tarjoavansa lukijoilleni muutaman edun:

  • Tunteella-kampaamo väreistä ja leikkuista erikseen tai yhdessä -10% helmikuun ajan
  • Tunteella Maaritin sokeroinneista -10% helmikuun ajan
  • Tunteella Terhin ripsipidennyksistä -10% helmikuun ajan
  • For your kaikista töistä -10% helmikuun ajan

Sekä tuotetarjouksina:

  • Osta Sebastianin hoitoaine, saat shampoon eurolla (koskee hydre ja volupt -linjaa)
  •  Osta muotoilutuote, saat toisen samanlaisen eurolla (koskee: re-shaper, trilliant, shine define,microweb fiber, stylebrid 9, drynamic, texturizer, volupt spray-tuotteita)(niin kauan kuin tavaraa riittää)

Lisäksi KukkaFiorin kukista -10% helmikuun ajan!

Pictures by Mona Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s