TRAVEL PLANS/NYC MEMORIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten jo aiemmin mainitsin on tämän kevään ensimmäiset reissusuunnitelmat jo lyöty lentolippuja myöden lukkoon. Alle kahden kuukauden päästä eli maaliskuun viimeisillä viikoilla lähden ensimmäistä kertaa elämässäni Los Angelesiin, jonne suuntaan viettämään talvilomaani 9 päivän ajaksi. Ajatus 19 tunnin lennosta ei suoranaisesti saa minua hyppimään riemusta, mutta kun tietää kohteen todellakin olevan sen jet lagin arvoista ei moinen seikka juuri mieltä paina. Hirmuinen tiedonhankinta, vinkkien kokoaminen ja to do (see & eat) -listan kasaaminen on jo aloitettu, sillä omat tietoni tuosta enkelten kaupungista ovat tähän päivään asti olleet hyvin vähäiset. Kaikki vinkki vitoset otankin hyvin mielelläni vastaan, eli te Losissa käyneet laittakaahan kommenttia tai viestiä tulemaan!

Myöhemmin keväällä, tarkemmin ottaen toukokuun lopussa pakkaan matkalaukun uudestaan ja hypätään bestikseni Jennin kanssa lentokoneeseen joka vie meidät niin paljon rakastamaani New Yorkkiin! Minulle tuo tulee olemaan jo kuudes kerta NYCin ihanissa maisemissa, ja yhdessä Jenninkin kanssa reissu on jo kolmas laatuaan. Me ollaan  aikamoinen dream team, ja aiemmat yhteiset matkamme ovat olleet täysin omaa luokkaansa ja niillä on kyllä luotu sellaisia muistoja joita miettiessä ei voi kuin hymyillä (ja toisinaan jopa nauraa vedet silmissä). Paljon ollaan aiemmilla reissuillamme siis NYCissä jo ehditty nähdä, tehdä ja kokea, joten joitain hyväksi havaittuja juttuja toistamme myös tällä kertaa. Uusia kokemuksia ollaan toki myös ehditty jo kaavailla toukokuun varalle, joten myös kaikki NYC vinkit ovat tervetulleita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe best travel company ❤ OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huh, siinäpä siis kaksi matkaa jotka jo pelkästään ajatuksena saavat vatsanpohjan kutiamaan ja suupielet kääntymään riemuidioottihymyyn.

Kuvituksena satunnaisia otoksia aiemmilta New Yorkin visiiteiltäni – ja vitsit miten jo kuvien katselu nostatti hirmuisen matkakuumeen, miten jaksan millään odottaa toukokuulle!

2 kommenttia artikkeliin ”TRAVEL PLANS/NYC MEMORIES

  1. Ihanat reissusuunnitelmat Siiri! Olen itse menossa maaliskuun alussa NYCi:iin 10 päiväksi 🙂 Olis kiva lukea sulta postaus sun lempparipaikosta NYC:ssä. Itse olen käynyt vain kerran ohikulkumatkalla, enkä oiken tiedä mihin kaikkialle siellä kannattaa mennä. Kauheasti olen koittanut googlettaa, mutta hiukan on runsauden pulaa ja pelkään, että ne mageet pienet kahvilat ja putiikit jää netissä helposti isojen nähtävyyksien jalkoihin, enkä saa niitä tietooni 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s