WEEKEND CASUAL

P1212211.jpg

Asukuvissa jatketaan lämpimillä, mukavilla ja käytännöllisillä kokonaisuuksilla! Rakastan talvisin pitää rentoja neulemekkoja, tämä Malene Birgerin lila yksilö onkin ollut suosikkini jo usean vuoden ajan. Muistan kuinka se aikoinaan oli melkoinen heräteosotos, mutta roiman alennuksen huomattuani en voinut vastustaa kiusausta – ja hyvä niin, sillä se tosiaan on yksi mukavimmista omistamistani vaatekappaleista (jos treeni -ja kotivaatteita ei lasketa,heh). Lisäksi olen kuullut useasti lilan värin sopivan minulle todella hyvin, hassua sinäänsä etten itse useinkaan tule liloja vaatteita tai asusteita valinneeksi.

Uggit puolestaan eivät ole ne kaikkein kauneimmat kengät, mutta siitä viis kun varpaat pysyvät lämpiminä (ja olimpa vielä tuona aamuna onnistunut saamaan kantapäihini kunnon rakot aamulenkilläni, joten Uggit olivat jotakuinkin ainot kengät joiden käyttäminen ei aiheuttanut järkyttävää tuskaa)! Aika elämää nähneessä kunnossahan nuo alkavat jo olla, mutta ihmekkös tuo kun olen nekin ostanut jo liki 6 vuotta sitten, huh miten aika rientää. Seuraavat Uggini haluan kyllä super short -mallisina, ehkä ne näyttävät edes hitusen sirommilta kuin nuo sämpylät, heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP1212184.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wearing

Coat / REISS

Dress / By Malene Birger

Shoes / Ugg

Scarf / Acne

Beanie / HPI of Sweden

Bag / Balenciaga

Pictures By Mona Nieminen

2 kommenttia artikkeliin ”WEEKEND CASUAL

  1. Ihan ookoo blogi, kunhan terävöität ilmaisuasi. Lukijat ymmärtävät huumorin ja ironian sanoista, ilman että aina sitä täytyy kommentoida tyylin heh tai selittää suluissa

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s