SPARKLE

DSC_9404

Olen lahjakkaasti kevään reissusuunnitelmat kirkkaana mielessä vältellyt kaikkia alennusmyyntejä – out of sight out of mind toimii itselleni tässäkin asiassa parhaiten. Toisaalta en ole normaalistikkaan kovinkaan raivokas aleshoppaaja, mutta (ihminen vain joten) jos silmiin osuu jotain miellyttävää hyvällä alennuksella varustettuna niin tie kotiin käy helposti kassan kautta.

Nämä kauniit korvakorut bongasin alennusmyyntien sijaan ensin ystäväni korvista, ja myöhemmin ”ihan vaan kävellessäni Zaran läpi” (as if….) osuivat ne näköpiiriini puoleenhintaan. Nämä ikään kuin kaksiosaiset korvakorut ovat kiinnittäneet huomioni jo aiemmin muiden korvissa ja kuvissa, joten eiköhän nyt ollutkin jo aika ostaa moiset omaan korurasiaani.

Olen kovin huono käyttämään näyttäviä koruja, sillä esimerkiksi roikkuvien korvakorujen kanssa tunnen itseni kovin ylipukeutuneeksi. Nämä ovat kuitenkin killuneet korvissani jo useampana päivänä putkeen, joten ehkäpä juuri tämän kokoisissa korvakoruissa menee minulla se kipuraja?

DSC_9379-2DSC_9362DSC_9360DSC_9342DSC_9376-2DSC_9389DSC_9401

Earrings / Zara

Pictures by Mona Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s