WINDY

ssiiri-3366

Ikkunasta ulos katsoessa on tosiaan vaikea uskoa jouluaaton olevan tältä vuodelta jo takana, sillä aurinko paistaa & lumesta ei tietoakaan. Kylmyyttäkään ei ole juuri tarvinnut vielä pelätä, vaikkakin tänään kuvia ottaessamme totesin että voimakas tuuli kyllä saa hieman sormet kipristelemään – olen nimittäin ihminen kenellä ei ole ikinä hanskoja mukana.

Asu onkin sitten melkoisen perinteinen vapaapäivän uniformu; löysähkö, mukava ja (hanskojen puutetta lukuunottamatta) lämmin. Lindexistä tänä syksynä ostettu neulemekko onkin juuri sopiva piilottamaan jouluaattona syödyt piparit ja raakakkupalaset, heh. Sen suurempi jouluruuan ystävä en ole, mutta aina sitä tulee laatikoita, kaloja ja kalkkunaa maisteltua – suklaan ohella siis. Ruuan lisäksi jouluuni onkin kuulunut lähinnä perhe, ystäviä, treenejä ja unta – kaikki ainekset täydellisen rentoon meininkiin ovat siis olleet kasassa.

Tykkään jouluaattonakin pukeutua hyvin rennosti, ja jo useamman vuoden olen ollut joulukirkossakin treenitrikoot päällä, heh. Toiset laittavan itsensä ihan vimppasen päälle, mutta henkilökohtaisesti pyrin ottamaan lomalla mahdollisimman iisisti, ja mitä vaatteisiin tulee niin tunnustan olevani usein todella mukavuudenhaluinen. Toki tämä riippuu paljon siitä missä seurassa joulunsa viettää ja ymmärrän kyllä hyvin heitäkin jotka haluavat laittautua joulun juhlintaa varten, ehkä  minäkin teen ensi vuonna niin, who knows !

ssiiri-3322ssiiri-3352ssiiri-3358ssiiri-3328ssiiri-3337ssiiri-3360ssiiri-3354ssiiri-3339ssiiri-3353ssiiri-3351ssiiri-3357ssiiri-3361

Wearing

Coat / Pharaphrase

Knit / Lindex

Boots / Nilson

Bag / Mulberry

Hat / Zara

Scarf / Acne

Pictures by Emine Lundsten

 

2 kommenttia artikkeliin ”WINDY

  1. Voi miten kiva asu, voisin itsekin pistää samanlaista päälleni koska vain! Itse tykkään nimenomaan sinne joulukirkkoon panostaa ihan kunnolla, koska muuten koko joulu tulee vietettyä suunnilleen kulahtaneissa kollareissa ja reikäisessä t-paidassa 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s