THROWBACK THURSDAY

sIMGP0418

Asukuvia, mutta tällä kertaa aika lailla tasan vuosi sitten otettuja sellaisia! Miten aika rientääkään, muistan nimittäin nämä kuvat ja sen millaista elämä tuolloin marras-joulukuun vaihteessa vuonna 2014 oli. Vanhoja kuvia on mielestäni ihana selata, juurikin sen vuoksi miten vahvasti niistä tulee mieleen ne tunteet ja fiilikset mitä on silloi elänyt – en varmasti ole ainoa jolle näin käy?

Näiden kuvien asu on sellainen, että voisin aivan hyvin pukea sen päälleni vaikka heti tänään! Itseasiassa omien vanhojen asukuvien katsominen on toisinaan loistavaa inspiraatiota, sillä vaikka paljon myötähäpeän tunteita varmasti tulisi pintaan kun selaisia kuvia muutamien vuosien taakse niin kuluneen vuoden aikana kovinkaan suuria huteja ei enää ole tullut, heh. Toki oma tyyli elää ja muuttuu jatkuvasti, mutta melkoisen vakiintunutkin se jo on  – niitä omia tyylin peruspilareita, uusilla tuulilla täydennettynä.

sIMGP0473sIMGP0394sIMGP0470sIMGP0413sIMGP0414IMGP0409sIMGP0460sIMGP0459sIMGP0432sIMGP0384sIMGP0395

Wearing 

Jacket / H&M

Skirt / Reiss

Knit / Zara

Boots / Dune

Bag / Mulberry

Sunglasses / Ray-Ban

Ring / YSL

Pictures by Emine Lundsten

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s