CAMEL COAT

DSC_7231

Huh, mikä viikonloppu takana! Näiden alkuviikosta otettujen kuvien aurinkoisesta säästä ei kyllä ole ollut tietoakaan, mutta onneksi varsin muut asiat ovat saaneet minut hymyilemään ja nauramaan ainakin yhtä aurinkoisesti. Onneksi käytiin ikuistamassa tämä hyvä fiilis Monan kanssa Ruissalossa aiemmin tällä viikolla, sillä näin sateisena sunnuntai-iltana aurinko ja luminen maa tuntuvat vähintäänkin kaukaiselta ajatukselta.

Kuvauslokaationa Ruissalo on mielestäni mitä mainioin; jokaisen mutkan takaa löytyy uusia maisemia ja upeita taustoja asukuville. Vaikka ihan perinteiset street style henkiset kuvat ovat lähes poikkeuksetta mieleeni, tuo maiseman vaihdon aina uutta mielenkiintoa kuviin! Ainakin itse pidän siitä että asukuvissa on itse asujen lisäksi vaihtelua myös tällä saralla – vaikkakin juurikin tämä vuodenajan pimeys tuo todellakin omat haasteensa kuvaamiseen.

DSC_7253DSC_7273DSC_7269DSC_7223-3DSC_7246DSC_7306DSC_7268DSC_7259DSC_7272DSC_7313DSC_7304DSC_7276DSC_7279-2DSC_7255

Wearing

Coat / REISS

Jeans / H&M

Knit & Faux Fur / Zara

Bag / Saint Laurent

Shoes / Adidas

Ring / Folli Follie

Pictures by Mona Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s