BEANIE

DSC_6972

Jotkut vaatekappaleet ja asusteet eivät vain vanhene ikinä. Tämä HPI of Swedenin tupsulla varustettu pipo lukeutuu juurikin kyseiseen kategoriaan, ja sen esiin kaivaminen on itselleni varma merkki talven saapumisesta. Olen ostanut sen vuosia sitten (ja äitini kauhisteli silloin että miten voin maksaa piposta niin hurjan summan, hah), eikä se ole runsaasta käytöstäkään huolimatta mennyt miksikään – kestävä ja ajaton, eli todellakin hankinta minun makuuni.

Vaikka asussa ei olekkaan muuta sen kummempaa, niin tykkään hurjasti näiden kuvien tunnelmasta! Napattiin asukuvat  Monan kanssa eilen todella nopeasti, valehtelematta muutamassa minuutissa, ennen kuin riensin opiskelun parista töihin. Menossa on kahden viikon loppurutistus, sillä muutaman viikon päästä minulla on edessä Gmat -koe joka tulee määräämään pitkälti sen mihin suuntaan elämäni lähtee ensi vuonna kulkemaan. Väsyttävää puuhaa, mutta kaikkeni teen – se riittää sitten mihin riittää! Luotan vahvasti siihen, että asiat menevät aina niin kuin on tarkoitettu – en tarkoita että laakereilleen pitäisi jäädä lepäämään, mutta tavalla tai toisella asiat aina järjestyvät. Tällä hetkellä kyllä kaipaisin kipeästi vuorokauteen muutaman lisätunnin, jotta ehtisin tehdä kaiken haluamani ja vielä levätäkkin tarpeeksi. Inspiraatiota ja ideoita tämän bloginkin suhteen on pää ylitse pursuamisen asti täynnä!

DSC_6933DSC_6957DSC_6915DSC_6966DSC_6953DSC_6941DSC_6956DSC_6949DSC_6968DSC_6954DSC_6960DSC_6951

Wearing

Coat / Pharaphrase

Pants / Vero Moda

Shirt / Zara

Scarf / Acne

Beanie / HPI of Sweden

Boots / Nilson

Bag / Louis Vuitton

Watch / MK

Pictures by Mona Nieminen

/ Huomasin vasta tänään, että blogiin kommentointi on vaatinut wordpress -kirjautumisen. Otin tämän nyt pois, joten kommentointi onnistuu nyt myös ”anonyymisti”!:-) Kommentit, ideat, ehdotukset ja ajatukset ovat aina enemmän kuin tervetulleita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s