WHITE SKIRT

DSC_6373

Olen hameihminen, henkeen ja vereen. Kumma kyllä hameita tulee kuitenkin pidettyä enemmän juurikin silloin kun ne ilmojen puolesta vaativat parikseen (ah aina yhtä mukavat) sukkahousut. Ikävä kyllä kyseinen vaatekappale on minulle täysin kertakäyttöinen asia, työkaverini jopa vitsailivat viikonloppuna että otteeni sukkahousuista on jo sellainen ”kohta hajoaa” -tyylinen, hah.

Tämä kyseinen hame minulta löytyy myös burgundin värisenä, mutta molempia tulee pidettyä ihan liian vähän! Jotenkin tuo midi on mielestäni hankala mitta, sillä en oikeen ikinä tunnu keksivät mitkä kengät näyttäisivät moisen kanssa hyvältä. Vaikka tässä asussa saappaat jäävätkin osittain hameen alle piiloon, miellyttää tuo midi & ylipolven combo silmääni kovasti – jäävät todennäköisesti rikkinäiset sukkahousutkin sopivasti piiloon.

DSC_6408DSC_6361DSC_6379DSC_6389DSC_6466DSC_6376

DSC_6422DSC_6386DSC_6414DSC_6402DSC_6404DSC_6410DSC_6420DSC_6386DSC_6401

Wearing

Skirt & Leather Jacket / REISS

Knit / Selected

Boots / Nilson

Bag / Mulberry

Pictures by Mona Nieminen

Yksi kommentti artikkeliin ”WHITE SKIRT

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s