THIS WEEKEND

IMG-20151117-WA0030

Tänä viikonloppuna minut on tehnyt onnelliseksi…

ilmaa puhdistava keskustelu työpaikallani; väärinymmärrykset ovat inhottavia ja selviävät vain ja ainoastaan kun saa suunsa auki. Me ihmiset ollaan niin erilaisia, ja toisen käyttäytymisen voi tulkita niin väärin kun kahden ihmisen luonteet ja toimintatavat ovat hyvin erilaiset.

loistavat treenit; niin salilla kuin lenkkipoluillakin. Aamun porrasjuoksu täysin autiolta tuntuvassa kaupungissa, ah ihanuutta!

IMG-20151117-WA0035IMG-20151117-WA0028

työpaikan pikkujoulut; jotka muuten olivat periaatteessa ensimmäiset pikkujoulut joissa olen ikinä ollut, jo oli aikakin! Iloinen puheensorina ja nauru on musiikkia ainakin minun korvilleni, sunnuntain väsymysdarra (siis nimenomaan unirytmin sekoittumisesta johtuva krapulan omainen tunne, ei alkoholista johtuva huono-olo. Alkoholi ei juurikaan omaan elämääni kuulu, illan aikana tuli juotua noin puolitoista lasia kuohuviiniä – mikä muuten maistui juuri tuon määrän verran todella hyvältä, mutta enempää en olisi kaivannutkaan)

Natalie Imbruglian musiikki; yksi kaikkien aikojen lemppari biiseistäni on  Torn, mutta tänä viikonloppuna kotonani on soinut tauotta upea versio Damien Ricen Cannonball biisistä

IMG-20151117-WA0018IMG-20151117-WA0019

sunnuntai-ilta ystävän seurassa; se fiilis kun olet täysin rättipoikkiväsynyt, muttet silti halua kieltäytyä maailman parannus hengauksesta.

….itselleen nauraminen; tajusin vasta muutama päivä sitten että Snapchat asetukseni ovat olleet yksityisellä, joten ihmekkös kun joku jo ehti kommentoida ettei ole päässyt katsomaan snäppejäni, hupsista. Nyt sitten pitäisi näkyä kaikille, eli SC siirisaarela!

IMG-20151117-WA0034

se tunne että maailma on täynnä mahdollisuuksia; kunhan vaan katsoo ympärilleen ja sen oman ympyrän ulkopuolelle. Muutos saattaa olla pelottavaa, mutta vieläkin pelottavampaa on jäädä paikalleen. Motto jota aion ensi vuonna toden totta noudattaa!

IMG-20151117-WA0036

Pictures by Mona Nieminen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s