POP OF MINT

DSC_6099

Tämä on taas niitä asupostauksia joihin en keksisi mitään tähdellistä sanottavaa – voi tosin osin johtua siitä, että tällä hetkellä päässä ei oikeastaan liiku mitään muuta kuin megaluokan väsymys.

Aamuisin päässä on kyllä liikkuunut myös hämmennys siitä, että eletään jo marraskuun loppua ja ulos voi vallan mainiosti lähteä nahkatakissa. Onneksi olen hankkinut vaatekaappiini kaksin kappalein laadukkaita, ajattomia mustia nahkatakkeja; ihan tavallisen ilman mitään extraa sekä tämän kuvissa näkyvän karvakauluksella varustetun yksilön. Istuu päälle kuin nakutettu ja sopii yhteen ihan minkä kanssa vain – helppoa arkipukeutumista parhaimmillaan!

Aikoinaan 18-vuotislahjaksi saamani Mulberryn Mizty tuo muuten hyvin simppeleistä väreistä koostuvaan asuun hieman mielenkiintoa. Ihan liian harvoin tulee muuten tuotakin laukkua ulkoilutettua, sillä olen jotenkin juurikin tuon värin vuoksi mieltänyt ainoastaan kesälaukuksi. Jotenkin siinä vaan aina käy niin, kun tuntuu että ulkona on aamusta iltaan pimeää niin pukeutuminenkin muuttuu kovin musta-valkoinen-harmaa (okei musta-harmaa) linjalle…

DSC_6079-2DSC_6071DSC_6094DSC_6104DSC_6070DSC_6076DSC_6069DSC_6086

Wearing

Leather Jacket / REISS

Pants / Vero Moda

T-Shirt / Gina Tricot

Cardigan / Mango

Shoes / Nilson

Bag / Mulberry

Watch / MK

Pictures by Mona Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s