FURRY

DSC_5331

Vihdoin viikonloppu, pyhäpäivä & vapaapäivä! Viikonlopulla ei ole enään vuosiin ollut minulle mitään erityistä merkitystä vapaapäivien kannalta, sillä olen lähes poikkeuksetta ainakin toisen päivän töissä, mutta on näissä viikonloppu aamuissa  silti jotain erityistä tunnelmaa – aamulenkki, rauhallinen aamupala, useampi kuppi kahvia (omassa tapauksessani pika sellaista. Call me crazy mutta minä ihan oikeasti pidän pikakahvista!) ja aamutakki päällä hääräileminen. Odottaa tuossa toki kasa hoitamattomia asioitakin, kuten siivoaminen – kumma miten tämä asunto on päässyt tähän kuntoon vaikken ole viimeisen parin viikon aikana ehtinyt kotona juuri aikaa viettämään.

Mitään sen kummempaa ei viikonloppuuni kuulukkaan! Huomenna on jälleen työpäivä, joten kotona oleilua & myöhemmin iltapäivällä treeni ei kuulosta laisinkaan hullummalta tavalta viettää tätä lauantaita. Pieni rauhoittuminen ei kyllä tee ollenkaan pahaa, olen nimittäin viime viikkoina käynyt niin ylikierroksilla että jopa minulta normaalisti varsin vaivatta luonnistuva nukkuminen on ollut haastavaa. Tiedättekö kun on niin väsynyt etten ole enää edes väsynyt. Päässä pyörii kaikki tekemättömät asiat, omat pään sisäiset paineet ties mistä mahdollisesta (ja mahdottomasta) ja kaikki sosiaalinen kanssakäyminen tuntuu lähinnä vastenmieliseltä – mikä ei todellakaan ole minun sosiaaliselle luonteelleni laisinkaan normaalia.

Vaikka tämän päivän vietänkin visusti kotivaatteisiin kääriytyneenä, niin on todettava että näin syksyisin pukeutumisinspiraationi on kyllä suurimmillaan! Vaateliikkeet pursuavat toinen toistaan ihanimpia syysuutuksia, eivätkä ne omat edellisvuonna hankitut neuleet tunnu enää yhtään niin hohdokkailta… Onneksi omaan vaatekaappiinsa saa nopeasti uutta ilmettä pienilläkin jutuilla, kuten tällä kuvissa näkyvällä karvakauluksella, jonka bongasin ensin työkaverini kaulasta ja sittemin (tai no siltä istumalta) suuntasin itsekkin Zaraan nappaamaan omani. Yksinkertaisestakin takista saa heti ihan eri näköisen ja kaipa tuo jollain tavalla kaulaakin lämmittää, hah.

DSC_5334DSC_5348DSC_5164DSC_5321DSC_5160DSC_5210DSC_5344DSC_5218DSC_5182DSC_5208DSC_5217-2

Wearing

Coat / Paraphrase

Jeans / Gap

Top & Faux Fur / Zara

Boots / Nilson

Bag & ring / Saint Laurent

Watch / MK

Ring / Edblad

Pictures by Mona Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s