BRIDGE

21843221068_6e1ec4ae4c_o

Ihan käsittämätöntä miten nopeasti pimeä laskeutuu iltaisin, sieltä se talvi (TAAS, jestas miten päivät, viikot, kuukaudet & vuodet vierivät eteenpäin ihan huomaamatta) tekee tuloaan. Nämä kuvat on otettu muutama viikko sitten & silloin valoa riitti vielä seitsemän aikaan illalla – tänään havahduin siihen, että ulkona on pilkkopimeää jo viideltä.

Asu oli vapaapäivän rento, mukava ja silmiinpistävän mustanpuhuva, hah. Väripilkkuna kuitenkin nuo keväällä Varsovan Niken outletista löytäneeni Free 4.0 Flykint -malliset lenkkarit – jotka ovat muuten minun jalkaani parhain lenkkarimalli mitä olen ikinä omistanut ! Myöhemmin kesällä hankkisin itselleni samanlaiset limenvihreät, sillä jos jotain niin sen olen oppinut että jos jokin kenkä -tai vaatemalli tuntuu täydelliseltä on sitä parempi hamstrata useammassakin värissä/kuosissa. Liian useasti on nimittäin tullut jossiteltua, että olisimpa silloin ostanut näitä useamman parin ja muissakin väreissä.

IMG_4864

IMG_4861IMG_4863IMG_4870IMG_4866

Wearing

Jacket / REISS

Shirt / Zoe Karssen

Pants / Zara

Shoes / Nike

Pictures by Mona Nieminen

2 kommenttia artikkeliin ”BRIDGE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s