HAT LADY

DSC_4594 kopio

Olen tänä syksynä hurahtanut hattuihin (parempi myöhään kuin ei milloinkaan, hah) ! Löydän itseni vähän väliä vaatekauppojen asusteosastolta ihastelemassa eri värisiä, mallisia ja näköisiä hattuja – yrittäen samalla keksiä hyviä (teko)syitä miksi tarvitsen useamman hatun elämääni ilahduttamaan. Hattu tuo muuten kovin simppeliinkin asuun jonkin sortin särmää, ja onhan se oiva keino pelastaa tilanne joka kantaa nimeä ’bad hair day’, hah.

Tämä musta (lähes päivittäin päästäni löytynyt) yksilö on peräisin syys-lokakuun taitteessa tehdyltä Budapestin reissultani (josta ajattelin muuten kirjoitella oman postauksensa vaikka reissusta tosiaan onkin jo useampi viikko aikaa), ostopaikkana niinkin yllätävä putiikki kuin Zara. Tällä kertaa kyseessä oli kylläkin Zara Home – empäs muuten ollut ennen kiinnittänytkään erityistä huomiota heidän pieneen vaatevalikoimaansa!

Hattujen lisäksi olen tällä hetkellä täysin koukussa Ellie Gouldingin uuteen Lost And Found -biisiin! Ellien uusi tuotanto on kyllä kuulostanut kaikin puolin lupaavalta, joten odottelenkin ensi kuussa ilmestyvää Delirium albumia suurella innolla.

DSC_4595 kopioDSC_4629 kopioDSC_4665 kopioDSC_4667 kopio DSC_4675 kopioDSC_4642 kopio DSC_4615 kopio

Wearing 

Jacket / REISS

Dress, Scarf & Hat / Zara

Boots / Nilson 

Bag / Mulberry

Necklace / H&M

Watch / MK

Pictures by Mona Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s