PILOT

siiri-1

Pilotti, esittelyluontoinen jakso, tämän blogin ensimmäinen postaus – muttei kuitenkaan minun ensimmäinen blogipostaukseni. Bloggaajahistoriaa minulta löytyy useamman vuoden ajalta; ensimmäisen blogini aloitin yhdessä silloisen kämppikseni & ystäväni kanssa vuonna 2011 kun muutimme Lontooseen, yhdessä kirjoitimmekin kuulumisiamme sekä laadukkaita (lue: vähemmän laadukkaita) juttujamme liki kaksi vuotta. Tämän jälkeen yritin tyydyttää bloggaamistarpeitani omillani, mutta jossain vaiheessa into jäi liiallisen itsekritiikin jalkoihin – intohimo & mielenkiinto blogeja kohtaan ei kuitenkaan koskaan sammunut.

Loputtoman asiasta puhumisen & pohtimisen (ja minulle hyvinkin tyypillisen vatvomisen) jälkeen kyllästyin omaan saamattomuuteni ja päätin etten voi odottaa oikeaa aikaa, sillä siinä tapauksessa saisin odottaa lopun elämääni. Ystävien kannustuksen ja kanssa bloggaajien inspiroinnin seurauksena koin että olen (enemmän kuin) valmis jatkamaan siitä mihin joskus jäin – tai pikemminkin aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä. Joten tässä sitä taas ollaan; vihdoin, lähes vuoden kestäneen blogitauon (ja sitä edeltäneen vuoden mittaisen on/off bloggailun) jälkeen uusi & entistä ehompi blogini on auki – lämpimästi siis tervetuloa sivuilleni!

Olen Siiri, 24 vuotias itseäni yhä etsivä elämän rakastaja, joka nauttii muun muassa kovaa treenamisesta, lenkkeilystä, itsensä tehokkaaksi tuntemisesta, pitkistä yöunista, nauramisesta, sarkasmista, syömisestä & kaikesta kauniista. Koulutukseltani olen ylioppilas & BA Fashion Marketing – viimeisen vuoden olen kuitenkin elänyt uusia kokemuksia & elämyksiä haalien, uusiin (upeisiin) ihmisiin tutustuen, itsetutkiskellen sekä urheiluun liittyviä unelmiani toteuttaen. Lähitulevaisuuden haaveena & suunnitelmana olisi aloittaa maisterin opinnot, mutta vielä toistaiseksi olen täyspainoisesti mukana työelämässä.

Blogini tulee painottumaan kahteen intohimooni: muotiin ja liikuntaan – joskin itseni tuntien (tai ainakin itseni tuntemista opettelevana) ennustan pääpainon lipsuvan muodin & siihen liittyvän inspiraation puolelle. Mikään ei ole kiveen kirjoitettua, eikä heti kättelyssä lokerointi kuulu tapoihini. Kirjoitan pilke silmäkulmassa, pilkkua viilaamatta, rennolla otteella ja turhia stressaamatta (I wish). Intoa & inspiraatiota täynnä aloitan uuden yhteiselon bloggaamisen kanssa, ja toivon saavani mahdollisimman monet teistä mukaan matkaani – kommenttiboksi & sähköposti ovat aina avoinna ideoille sekä ehdotuksille.

Kaikki kunnia & suuret kiitokset uuden blogini ulkoasusta kuuluu kahdelle upealle, avuliaalle & kärsivälliselle naiselle, Moonalle & Reetalle. Yhdessä näiden kahden kanssa saimme mielestäni aikaan juuri minun näköiseni, raikkaan ja selkeän blogipohjan, vai mitä olette mieltä?

Blogia on helppo seurata Bloglovinin kautta TÄÄLTÄ & blogini Facebook -sivun löydät TÄÄLTÄ – käy ihmeessä tykkäämässä sivusta sillä linkitän sinne aina ensimmäisenä uudet postaukset. Eikä kannata myöskään unohtaa Instagramia @ssiiris, jonne postailen kaikkea mikä tuntuu juuri sillä hetkellä ihanalta & inspiroivalta.

“If we wait until we’re ready, we’ll be waiting for the rest of our lives.”

Picture by Mona Nieminen

12 kommenttia artikkeliin ”PILOT

 1. Kiva, että palasit bloggailemaan (itse odotan vielä samaa inspistä) :))

  Tykkään tosi paljon sun tyylistä ja asukuvista ja sulla on kiva tapa kirjoitella. Ei siis stressiä, täällä ainakin mielellään luetaan.

  Tykkää

 2. Ihanaa kun alotit bloggailun! Olen jo pitemmän aikaa seuraillut siun instaa ja oot kyllä mahtava tyyppi sen perusteella 🙂 hyvin samanlainen oot kuin itse olen joten seurailen ehdottomasti blogiasi 🙂

  Tykkää

 3. Jes mahtavaa! Seurailin sun ja Iidan juttuja jo silloin Lontoossa, joten ihanaa että oot taas takaisin blogimaailmassa! Innolla jään seurailemaan 🙂

  Tykkää

 4. Ihana kuulla että oot palannut! Alusta asti kans mukana olleena oon odotellut paluuta:) älä turhia stressaile, juuri omalla tyylilläsi olet ansainnut paikkasi blogimaailmassa ja blogisi on ihana piristysruiske muiden blogien joukossa. Innolla jään seuraamaan…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s